Argintul coloidal

Argintul coloidal poate fi utilizat pentru a vindeca diverse boli si este eficient impotriva bacteriilor, virusurilor si a ciupercilor. In plus, utilizarile sale au fost testate in afectiuni ale ochilor, pielii, in boli care afecteaza sistemul respirator, aparatul locomotor si sistemul nervos.
Acesta este capabil sa intareasca sistemul imunitar, si tocmai de aceea, poate fi utilizat in prevenirea bolilor.
Ionii de argint au actiune antiinflamatorie si favorizeaza cicatrizarea pielii.

Ce poate face:

Beneficiile si utilizarile

Argintul coloidal este in masura sa actioneze impotriva bacteriilor, virusurilor si ciupercilor si este un antibiotic cu adevarat eficient, chiar daca mecanismele sale de actiune sunt mai complexe.
Sa ne gandim la boala Lyme. Aceasta boala este cauzata de o bacterie si poate manifesta simptome cardiace si neurologice. Expertii au descoperit ca o terapie pe baza de argint coloidal timp de 3 sau 4 saptamani reuseste sa reduca simptomele pacientilor.
Acest lucru se intampla si cand este utilizat ca terapie impotriva candidozei. Exista si multe rezultate pozitive in ceea ce priveste tratarea inflamatiilor bucale, care pot afecta gingiile, limba sau obrajii. A fost demonstrata si eficienta sa inmpotrica cazurilor de herpes simplex. Potrivit expertilor, aplicarea topica a argintului coloidat ar putea preveni formarea de vezicule.
Rezultate in special pozitive au existat si in curele (tratamentul) impotriva psoriazisului. Acesta se manifesta prin formarea de placi solzoase care afecteaza coatele, genunchii, mainile, picioarele si scalpul. Si in acest caz, argintul coloidal are o actiune antiinflamatoare, deoarece ionii favorizeaza formarea de tesuturi si realizeaza cicatrizarea mai rapida a pielii.

Argintul coloidal poate fi folosit si impotriva bolilor aparatului respirator, in cazuri de raceli, tuse, gripe, sinuzite, pneumonie si, de asemenea, impotriva plasturilor enervanti din gat.

Acesta poate fi cumparat de la farmacie, de la plafar sau de la magazinele online cu produse naturiste.

Contraindicatii

Nu uitati ca argintul coloidal este format din particule foarte mici din acest metal care raman suspendate intr-un solvent si nu se vor topi, deoarece aceste sunt ionizate. Ca urmare, trebuie sa fim atenti la eventualele forme de alegie ce le-ar putea cauza anumite metale, deoarece in acest caz ar putea exista reactii alergice.
Daca apar simptome alergice si daca se vrea continuarea tratamentului cu aceasta substanta, ar trebui sa ne adresam unui medic sau unui doctor naturist.

In trecut, a existat o dezbatere mare asupra unui posibil efect advers determinat de absolvirea de argint: se puteau observa pete gri pe piele. Toate aceste reactii intrau in tabloul simptomatic al unei boli numite argyria. Cu toate acestea, mai multe studii stiintifice au demonstrat ca aceasta boala nu este imputabila absorbirii argintului coloidal.

Pentru o sanatate de fier, va recomandam urmatoarele produse:

Author: Irina

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.