Uleiul de jojoba – proprietati si utilizare
mart.09

Uleiul de jojoba – proprietati si utilizare

Uleiul de jojoba este potrivit pentru multe utilizari datorita numeroaselor sale proprietati benefice. Acesta poate fi folosit atat pe fata, cat si pe par. Este un remediu natural foarte eficient, este obtinut din semintele unui arbust, care este tipic pentru zonele calde. Are o consistenta lichida si este folosit ca un ingredient cheie la prepararea unor produse cosmetice. Este cunoscut ca fiind antirid, dezinfectant si antifungic. E...

Read More