Un mar pe zi tine doctorul departe

Un mar pe zi: pana la 8500 mai putine decese pe an

Se spune ca un mar pe zi tine doctorul departe. Expertii de la Universitatea Oxford, care au efectuat un studiu in acest sens, sustin ca marul face mult mai mult de atat. Acestia sustin ca ar fi de ajuns un singur mar pe zi pentru o scadere a numarului de decese pe an.
Peste 8.500 de decese pe an sunt cauzate de atacuri de inima si accidente vasculare cerebrale, acestea putand fi evitate prin consumul de mere. Desi se stiau deja toate proprietatile utile ale marului in beneficiul sanatatii noastre, nimeni nu a spus ca efectele consumului de mere sunt egale cu cele ale medicamentelor.

Oamenii de stiinta sustin ca beneficiile care rezulta din consumul regulat de mere sunt comparabile cu cele furnizate de statina, ingredientul activ care este capabil de a salva in fiecare an de la accident vascular cerebral si infarct 9.400 de oameni.

Statisticile au aratat, insa, ca doar o treime din populatie este dispusa sa tina cont de sfaturile in ceea ce priveste portiile recomandate de fructe. Expertii sunt de parere ca ar trebuie sa existe o mai buna constientizare, de a lua in considerare beneficiile acestor fructe, in favoarea medicamentelor.

Marul are numeroase proprietati benefice. In primul rand, acesta contine antioxidanti, ce lupta impotriva radicalilor liberi, ajuta la tranzitul intestinal, contracareaza efectul de imbatranire a pielii si este capabil de a controla nivelul de colesterol, actionand, de asemenea, asupra sanatatii cardiovasculare.

Prin urmare, un mar pe zi ne ajuta sa fim mai sanatosi!

Pentru o sanatate de fier, va recomandam urmatoarele produse:

646550
marverde
extractmere

Share This Post On
468 ad

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *